Little baby love ♡


Pic yg atas ni 4 hari lepas aku terlepas hari sepatutnya period 
Sebenarnya aku bulan tu aku x berharap sgt seperti bulan sebelumnya 
sbb aku takut la kecewa kn..... nnt aku juga yg nangis haehe




nampak x status wechat tu.... time tu aku dah berserah dengan Allah
Sebenarnya sebelum kahwin aku x lah berhasrat terus dapat baby 
kalau boleh aku mau tggu 1 tahun 
sbb aku rasa terlalu awal
tapi 1 ,2 bulan kahwin rasa lain 
rasa macam aku mau ada baby sndiri hehe 
entah dari manala perasaan tu datang... 
hanya Allah yg tahu... 
bulan ke3 aku bagitau lah husband aku
aku mau baby hehe 
husband aku pun tanya aku balik.. 
syg sedia sudah jadi mama? 
tanpa keraguan terus jk cakap eya dah sedia hehe

so dari bulan tu la kami berusaha untuk dapat baby ... 
Alhamdulillah bulan march aku dah pregnant hehe 



pregnancy test tu 2-3 weeks kn means kandungan ku dah masuk 5 weeks... 
sambung nnt ♡

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Komen-komen Larh =)