Little baby love ♡


Pic yg atas ni 4 hari lepas aku terlepas hari sepatutnya period 
Sebenarnya aku bulan tu aku x berharap sgt seperti bulan sebelumnya 
sbb aku takut la kecewa kn..... nnt aku juga yg nangis haehe




nampak x status wechat tu.... time tu aku dah berserah dengan Allah
Sebenarnya sebelum kahwin aku x lah berhasrat terus dapat baby 
kalau boleh aku mau tggu 1 tahun 
sbb aku rasa terlalu awal
tapi 1 ,2 bulan kahwin rasa lain 
rasa macam aku mau ada baby sndiri hehe 
entah dari manala perasaan tu datang... 
hanya Allah yg tahu... 
bulan ke3 aku bagitau lah husband aku
aku mau baby hehe 
husband aku pun tanya aku balik.. 
syg sedia sudah jadi mama? 
tanpa keraguan terus jk cakap eya dah sedia hehe

so dari bulan tu la kami berusaha untuk dapat baby ... 
Alhamdulillah bulan march aku dah pregnant hehe 



pregnancy test tu 2-3 weeks kn means kandungan ku dah masuk 5 weeks... 
sambung nnt ♡

That day 25 oktober 2013



Alhamdulillah 25 october 2013 my big day in my life 
aku sah bergelar isteri kepada Encik irwan 
Never expect kahwin umur 21 tahun
habis blajar aku di pinang oleh suami 
alhamdulillah setelah 4 bulan lebih bertunang
aku di nikahkan dengan selamat n lancar pada 25 oktober 2013
hanya tuhan tahu berapa bersyukurnya aku 
atas rezeki seawal ini 

terima kasih encik suami 
kerana memilih sy yg masih banyak kekurangan untuk menjadi isteri yg sempurna 

InshaAllah sikit2 belajar untuk jadi yg terbaik hehe 





My E-day 06 07 2013



Keep Clam because its my day !!!!!


Helloooooooooooo
@Assalamualaikum

mesti ramai orang terkejut kan aku bertunang
xda angin xda ribut semuanya secara tiba2

lagi pun majlis hanya family saja yang datang
x ramai pun 
so maaf kalau ada yang terasa hati waktu aku bertunang aku x jemput
maaf

Owh yeah Ini lah tunang ku
Mr Irwan Junip
25 Mei 1987

Aku bertunang hari tu aku pilih warna pink 
pink lah baru jambu hahahaha













For the best reason ;'(



There's no need to rush, if something is mean to be it will happen. 
In the right time with the right person for the best reason 
maybe not now maybe someday !  ;'/

Maybe its hurt maybe its not